flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про роботу суду під час воєнного стану

04 березня 2022, 11:00

У зв'язку з введенням в Україні воєнного стану, відповідно до рекомендацій Ради суддів України, рішення зборів суддів Кіровоградського окружного адміністративного суду від 03.03.2022 року №2, з метою забезпечення перебування у приміщенні суду мінімальної кількості осіб (через наявність реальної загрози життю і здоров’ю працівників та відвідувачів Кіровоградського окружного адміністративного суду):

1. Припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом Кіровоградського окружного адміністративного суду з 03.03.2022 року до стабілізації ситуації та усунення загроз.
2. Обмежено допуск осіб до суду, які не є учасниками судового засідання.
3. Рекомендуємо учасникам судового засідання надавати клопотання про відкладення розгляду справ (за можливості), про розгляд справи без участі сторін чи в порядку письмового провадження (за можливості), про розгляд справ у режимі відеоконференцзв'язку.
4. Працівникам суду надавати інформацію учасникам судового процесу у телефонному режимі.
5. Рекомендуємо учасникам судового процесу подання процесуальних документів (позовні заяви, заяви, клопотання, відзиви, скарги та інші документ), звернень до суду з інших питань здійснювати через особистий кабінет у системі «Електронний суд» чи на електронну адресу inbox@adm.kr.court.gov.ua.