flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День Збройних сил України

06 грудня 2022, 10:00

Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають свято – День Збройних сил України, важливість якого в повній мірі відчули цього року!

З початку повномасштабного вторгнення наші військові стали на захист оборони України, захищаючи її суверенітет та територіальну цілісність і недоторканість; забезпечили стримування збройної агресії проти України та дали відсіч ворогу. Ось вже 9 місяців наші янголи – охоронці, які носять форму ЗСУ охороняють кордони нашої країни та бережуть наш спокій. Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров'я, могутньої сили волі та віри у власні сили, легко відбивати всі навали з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, берегти щастя й доброту в серці! Слів буде замало для того, щоб висловити вдячність за те, що зараз кожен з Вас робить на фронті кожного дня! Дякуємо усім причетним за мужність, стійкість, відданість Україні та за те, що з кожним днем наближаєте довгоочікувану ПЕРЕМОГУ. З нетерпінням чекаємо з ПЕРЕМОГОЮ додому! Наші мужні, хоробрі та незламні!

Кіровоградський окружний адміністративний суд не залишається осторонь та приймає активну участь у наближенні Нашої Перемоги. У День Збройних сил України вітаємо наших Захисників не тільки словами, а і справами! Разом з вітаннями нашим хлопцям передано: 1.Термобілизна – 50 комплектів. 2.Термоноски – 200 пар. + 10 пар домашніх в'язаних носочків 3.Перчатки – 50 пар. 4. Сідушки тактичні – 50 шт. 5.Цигарки – 150 пачок (3000 шт). 6.Кава,цукор, батончики, бублики, сухарики – біля 1000шт. 7.Чаї (імбир, лимон, мед) - 50 кг. (1200 пакетиків).