flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

340/3136/19 Оголошення про розгляд справи для Ланецького Ігоря Валентиновича зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме (оновлена інформація)

11 травня 2023, 14:30

В провадженні Кіровоградського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № 340/3136/19 за позовом Шамановського Івана Павловича до відповідача: Бережинської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, третя особа Ланецький Ігор Валентинович про визнання протиправними дій та зобов’язання вчинити певні дії.

Ухвалою від 24.04.2023 року залучено третю особу Ланецького Ігоря Валентиновича. Встановлено третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору п’ятиденний строк для подання письмових пояснень щодо позову.

Враховуючи не встановлення судом зареєстрованого місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи третьої особи - Ланецького Ігоря Валентиновича, останній повідомляється про залучення в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог, до участі у справі через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.