flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей для курсантів Донецького державного університету внутрішніх справ

05 квітня 2024, 10:50

Цього тижня Кіровоградський окружний адміністративний суд відкрив свої двері для курсантів  Донецького державного університету внутрішніх справ.

Керівник апарату Олена Околєлова провела екскурсію приміщенням суду, під час якої розповіла курсантам про діяльність суду, його структуру, організацію та особливості роботи в суді. Зокрема курсанти  відвідали зал судових засідань, побачили зсередини роботу судової канцелярії та архіву.

Окрім екскурсії курсанти отримали можливість поспілкуватися з головою Кіровоградського окружного адміністративного суду Любов Хилько, яка детально розповіла про професію та діяльність судді, категорії справ, які розглядає суд, а також про особливості здійснення провадження в адміністративному судочинстві.

Майбутні поліцейські мали змогу поставити судді багато цікавих запитань та отримали вичерпні відповіді.

Любов Іванівна побажала курсантам успіхів, наснаги, великих досягнень у навчанні та невичерпної енергії і сил для підкорення майбутніх неймовірних висот у їх професії.

На завершення візиту майбутні правоохоронці висловили щирі слова вдячності за зустріч, в процесі якої вони дізнались не тільки про те, як функціонує суд, а й іншу цікаву інформацію.

Зацікавленість роботою суддів та працівників апарату суду нас завжди надихає, тому ми і надалі будемо зустрічати молодь, ділитися своїми знаннями, сприяти їх професійному зростанню та разом працювати заради підвищення рівня довіри до судової гілки влади.