flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Екскурсія школярів до Кіровоградського окружного адміністративного суду

15 листопада 2017, 17:30

Екскурсія школярів до Кіровоградського окружного адміністративного суду.

 

В межах правового виховання та професійної орієнтації, Кіровоградським окружним адміністративним судом проводяться пізнавальні заходи за участю молоді міста Кропивницького.

Так, сьогодні, 15 листопада 2017 року з метою зміцнення авторитету судової влади та підвищення довіри громадян до судової системи, Кіровоградський окружний адміністративний суд запросив на екскурсію учнів 7-Б класу ЗОШ №4 м. Кропивницького зі своїм класним керівником.

 Спершу школярі оглянули будівлю суду, зали судових засідань та інші приміщеннями Кіровоградського окружного адміністративного суду. Під час екскурсії школярі були ознайомленні із сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференцій.

В канцелярії суду присутні дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядку роботи з ними в програмі ДСС. 

Після чого, у залі судових засідань суду відбулася змістовна та пізнавальна зустріч з головою суду – Костянтином Миколайовичем Притулою та заступником голови суду – Любов Іванівною Хилько.

Наприкінці зустрічі школярі ставили цікаві та змістовні питання, тому вийшов приємний і пізнавальний діалог.

На завершення візиту гості висловили щирі слова вдячності за зустріч, в процесі якої вони дізнались не тільки про те, як функціонує суд, а й іншу цікаву інформацію.

Кіровоградський окружний адміністративний суд завжди відкритий і радий співпрацювати з молоддю!