flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді КОАС прийняли участь в семінарі на тему: “Застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини”.

05 липня 2013, 10:00

       3 та 4 липня 2013 року в м. Дніпропетровськ за підтримки проекту ЄС-Twinning пройшов дводенний семінар з питань застосування "Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини".

  Участь в семінарі прийняли судді апеляційного та окружних адміністративних судів Дніпропетровського апеляційного округу.
  Від Кіровоградського окружного адміністративного суду участь в семінарі прийняли: голова суду Мирошниченко В.С., судді Черниш О.А., Нагібіна Г.П., Кармазіна Т.М., Момонт Г.М., Дегтярьова С.В., Чубара Н.В.
 
  Перед учасниками семінару зі змістовими доповідями виступали: державний радник Франції Ів Гунен, суддя ВАСУ Гашицький О.В., експерт координатора проектів ОБСЕ в Україні , Урядовий уповноважений у справах Європейського суду з прав людини Кульчицький Н.С., судді Дніпропетровського апеляційного адмінстративного суду, начальник відділу наукових досліджень проблем судочинства та його удосконалення Національної школи суддів України Фулей Т.І.
 
  Судді почули практику Європейського суду у вирішенні спорів, які мають місце і в адміністративних судах І-інстанції, мали змогу на практичних завданнях її застосувати.
 
  Необхідно відмітити високий фаховий рівень лекторів та організацію проведення семінару, про що було зазначено суддями.