flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи 340/853/19 відповідача, місце проживання (перебування) якого невідоме

19 квітня 2019, 16:00

Повідомлення про розгляд справи в Кіровоградському окружному адміністративному суді відповідача, місце проживання (перебування) якого невідоме

 

Кіровоградський окружний адміністративний суд у порядку статті 130 КАС України повідомляє відповідача - Базика Івана Васильовича про те, що ухвалою судді Кіровоградського окружного адміністративного суду Кармазиною Т.М. від 05 квітня 2019 року відкрито провадження в адміністративній справі № 340/853/19 за позовом Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного до Базика Івана Васильовича про відшкодування витрат на навчання.

Справа розглядається за правилами спрощеного позовного провадження. Відповідачу пропонується подати до суду заяву із запереченнями щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження. Суд зобов'язує відповідача подати до суду у випадку сплати заборгованості відповідні докази. Відповідачу пропонується подати до суду відзив на позовну заяву, з дотриманням норм ст.ст.162, 261 КАС України та наявні докази у порядку, передбаченому статтею 79 КАС України. Одночасно направити копії відзиву та письмових доказів позивачу. Разом з відзивом подати до суду документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу. У разі отримання відповіді позивача на відзив відповідачу пропонується подати до суду заперечення у порядку, передбаченому статтею 164 КАС України, та додаткові докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення. Одночасно направити копії заперечення та додаткових письмових доказів позивачу. Разом з запереченням подати до суду документи, що підтверджують надіслання заперечення і доданих до нього доказів позивачу.