flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-служба

26 квітня 2018, 16:00

     Для забезпечення прозорості судової системи та підвищення авторитету судової влади Кіровоградський окружний адміністративний суд має на меті побудову партнерських стосунків та налагодження тісної співпраці із засобами масової інформації.

     Засоби масової інформації (ЗМІ) – преса (газети, журнали, книги), радіо, телебачення, інтернет, кінематограф, звукозаписи та відеозаписи, відеотекст, телетекст, рекламні щити та панелі, домашні відеоцентри, що поєднують телевізійні, телефонні, комп’ютерні та інші лінії зв’язку.

     Всім цим засобам притаманні якості, що їх об’єднують – звернення до масової аудиторії, доступність багатьом людям, корпоративний зміст виробництва і розповсюдження інформації.

     Висвітлювати офіційну позицію від імені КОАС, надавати спеціальні професійні коментарі щодо розгляду апеляційним судом справ у КОАС доручено судді-спікеру – Ганні Петрівні Казанчук.

     Також у Кіровоградському окружному адміністративному суді є помічник судді (прес-секретар суду) – Людмила Олександрівна Мусієнко.

     Прес-служба Кіровоградського окружного адміністративного суду завчасно інформує про важливі заходи, події, новини та плани на майбутнє.

     Контакти прес-служби: тел.: (0522)240603 – прес-служба Кіровоградського окружного адміністративного суду.